Hei og velkommen.

Så hva kan du forvente deg av huleboerbloggen. Det blir nok en potpurri styrt av hva jeg føler for å skrive om. Men det blir mye meninger om ting som engasjerer meg, litt bilder fra en hobbyfotograf, anbefalinger av nettsteder, filmer og tvserier, tips til matallergikere og til de som gjerne vil være litt mer miljøvennlig, kanskje litt maksimalistisk interiør og noen gode kupp for lommeboka.

Men la oss starte lett. Det har vært mye tvtitting i det siste, mye sofasliting gav jo navn til hjemmesiden, så jeg starter med noen streamingtips.

Selv om jeg er glad i serier som Game of Thrones, ønsker jeg meg også lett underholdning. Problemet er bare at det er vanskelig å finne en ny Gilmore Girls eller Hart of Dixie. 

Men etter gode tips fra venner og en real titt rundt på Netflix har jeg funnet noen alternativer jeg gjerne vil anbefale videre.

  • Chesapeake Shores-familiedrama om et skilt par, en irsk bestemor og 5 søsken som alle flytter hjem i voksen alder.

  • Atypical-om en gutt på high school med autisme, hans kule storesøster, gale foreldre og artige kompis.

  • Girlboss-om en jente i 20åra som oppdager hu har et talent for å redesigne klær.

  • Life Unexpected-hu fra Girlboss, skuespilleren altså-fikk litt dilla, bare her finner hu ut hvem de ekte foreldrene er. De adopterte hu bort som tenåringer.

  • Good Witch-feelgood Hallmarkgreier, men veldig søt om du ser bort fra set stive ansiktet til hovedpersonen.

  • Younger-40 åring får ikke jobb, later som hu er i 20åra og får jobb. Digg flørt, artig venninne og bokforlagsbedrift med kule karakterer.

  • og New Girl-gale folk i 20åra som bor sammen i en stilig loftsleilighet.

Og skal du se en skikkelig feelgood film må du se We bought a zoo:)

 

Guro