Hei og velkommen.

Dette blir bloggen med bilder fra småturer, anbefalinger av nettsteder, film, musikk, bøker og tv, tips til matallergikere, litt reising, hobbyer og litt fra den maksimalistiske interiørstilen min. Det blir også litt lufting av meninger om ting jeg bryr meg om. Men jeg tenkte  jeg skulle starte bloggen med noe lett. Og hva er vel lettere enn litt tvserieanbefalinger.

Selv om jeg er glad i serier med mye intriger, drap og vold som Game of Thrones, Black Sails, Vikings, iZombie, Grimm, Westworld og The Walking Dead, så ønsker jeg meg også lett underholdning. Problemet er bare at det er vanskelig å finne en ny Gilmore Girls eller Hart of Dixie. 

Men etter gode tips fra venner og en real titt rundt på Netflix har jeg funnet noen alternativer jeg gjerne vil anbefale videre.

Chesapeake Shores, Atypical, Girlboss, Life Unexpected, Good Witch, Dear white people, Younger og New Girl. Dessuten begynner heldigvis snart både 71 grader nord, Brille, Tid for hjem, Boligjakten, Alt for Norge og Jakten på kjærligheten.

Og skal du se en skikkelig feelgood film må du se We bought a zoo:)

 

Guro